Ping Your Blog

Every time you update a blog, search engine directory sometimes find out too late. So that each update is known by quick blog search engine directories, ping needs to be done. With the ping service to let search engine blog directory that we have a new post. Currently, many service providers ping on the internet that we can use for free. Among Pingomatic, Autopinger and Pingoat. According to some bloggers, the more the number of ping then the larger the possibility of a blog gets greater traffic.
Share on Google Plus

About Dio Rifqi

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. wah artikelnya keren juga nih....tapi kalo mo cari tau tentang Blog tentang ilmu komputer, tips online, dunia selebritis,
    belajar internet marketing, belajar seo, dapat penghasilan dari blog, cari duit yang halal buat beli susu anak cuma ada di
    http://blogfetra.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. mantaaabb,, saya juga pemakai fasilitas Ping, tp saya lakukan hanya 1 bulan sekali... keep share
    aalil-belajar SEO

    ReplyDelete
  3. kira-kira kalo pake ping pengaruh sama SEO gak?????

    ReplyDelete
  4. fasilitas ping yang bagus untuk blog...saya menggunakan juga di http://blog.d-nyonri.com yang lain gmana..????

    ReplyDelete

saling menghargai dalam memberi komentar yah..